| Autor |
Mesaj |
| < cafeneaua noastra ~ Ce asculti ? |
|
Trimis:
Mar, 01 Sep 2009, 11:18
|
|
|
Data inscrierii: 05/Noi/2005
|
|
| Concertul nr 1 pentru vioara de Bruch. Mi se pare mie sau vine toamna ? Doar mi se pare mie sau chiar ... ? |
_________________ "Meanings don't reside in words; they reside in people." - Ivor Armstrong Richards. |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sam, 05 Sep 2009, 18:19
|
|
|
|
|
| Queen - "Fat Bottom Girls" ... ce imi placeeeeeee ! |
_________________ "Meanings don't reside in words; they reside in people." - Ivor Armstrong Richards. |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Vin, 26 Feb 2010, 14:22
|
|
|
|
|
Omega - Gyöngyhajú lány
Blood sweat & tears - I love you more than you'll ever know
Phoenix - Negru Voda
Bob Dylan - Knockin' on heaven's door
Procol Harum - Whiter shade of pale
Pink Floyd - Time
Asta fiindca sunt un "10%" ! Mai este cineva 10% ? Sigur este si Metallica .
Mai este cineva 10% ? |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sam, 08 Mai 2010, 20:30
|
|
|
|
|
Am avut ocazia sa ascult Filarmonica si Corul "Banatul" din Timisoara interpretand piese din repertoriul formatiei "Queen" - minunat. Sunt destul de multi cei "10 %".
Sfarsitul lumii ? Numai cand o sa vad o filarmonica serioasa cantand "sa moara dusmanii mei" ... de auzit, am auzit "Oda bucuriei" pe acorduri de "90 %" - acu depinde la ce bucurie se gandea al dea scriso pasta da tocmai daia a scriso ca nu e nimenea serios sa cante dastea dale lor.
Cum de-ale cui ? De-ale "celor 90 %" ! |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi, 12 Aug 2010, 20:59
|
|
|
|
|
Ma bucur de o nestemata din comorile ascunse de timp : Jane Birkin & Serge Gainsbourg - "Je T'aime... Moi Non Plus". Ce poate fi mai minunat ?
Ma bucur sa fi reusit sa ascult aceasta melodie, ma bucur sa fi reusit sa-i ascult pe acesti cantareti.
Cine mai asculta astazi "Je T'aime... Moi Non Plus" ? Imi pare rau sa cred ca nimeni ... |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Vin, 20 Aug 2010, 15:13
|
|
|
|
|
| "Son Of A Preacher Man" - interpretat in versiunea originala de Dusty Springfield. Dar si versiunea interpretata de Joan Osborne este o minunatie ! |
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Lun, 23 Aug 2010, 14:49
|
|
|
|
|
| Lynyrd Skynyrd - "Simple Man". |
|
|
|
|
 |
|